VI GØR DIT BOLIGPROJEKT TIL EN GOD OPLEVELSE

Larsen_Int_Lindberg_Hus.jpg

VI SIKRER EN GOD PROCES

Hos Larsen Installation ved vi, at det er en stor beslutning, når du vælger at bygge et nyt hus eller restaurere dit eksisterende hjem. Ofte er det en uoverskuelig proces, hvor der kan være langt fra idé til færdigt resultat. Vi gør en dyd ud af at leve os ind i dine ønsker, så vi gennem rådgivning og sparring kan give dig den løsning, du drømmer om. 

Tekniske løsninger

Vi løser en lang række tekniske opgaver for vores private kunder. Læs om dem her:

Belysning og lysdesign
Lys er ikke bare lys - mange faktorer spiller ind, når den optimale belysning skal findes. Baseret på lang erfaring og sans for kvalitet tager vi højde for placering, økonomi og nye tendenser, når vi finder de bedste løsninger til dit hjem.

Intelligent styring af installationer
En god belysningsløsning bliver rigtig smart, når den styres intelligent. Vi har stor ekspertise, når det gælder installation af intelligente styringssystemer såsom IHC og KNX.

Energioptimering
Styring, regulering, automatisering og optimering af de tekniske installationer i dit hjem kan være vejen til store energibesparelser. Vi guider dig gennem hele processen.

Alarm, dørtelefon og adgangskontrol
Når du vil sikre dit hjem mod tyveri eller blot kontrollere, hvem der kommer og går, finder vi en gennemtænkt løsning, og sørger for en installation, der passer til netop dit behov. 

Installation af hårde hvidevarer
Vi leverer, monterer og servicerer alle typer hårde hvidevarer. 

Antenne, telefon og it-netværk
Vi finder en gennemtænkt løsning og installerer efter dit behov.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Ring: +45 8743 0660 eller send email: info@larseninstallation.dk