LARSEN INSTALLATION ER SIEDLE STUDIO PARTNER

ARKITEKTUR PÅ TÆRSKLEN

Dørtelefonanlægget er ejendommens og dermed virksomhedens visitkort. Det er derfor vigtigt hvilket dørtelefonanlæg, I vælger. Som officiel Siedle Studio-partner forhandler Larsen Installation det bedste produkt på markedet – direkte fra producenten. Lige siden Siedle i 1935 producerede den første dørstation på markedet, har den tyske virksomhed perfektioneret sine produkter inden for dørtelefonanlæg. Med det rammende udtryk ”arkitektur på tærsklen” har Siedle altid været synonym for æstetiske kvalitetsløsninger, der kan installeres med hensyntagen til den arkitektur og teknik, de indgår i.

Årtiers holdbarhed og leveringsgaranti
Ethvert element i Siedles anlæg er testet til at udholde ekstreme varmegrader, sibirisk kulde og saltholdig havluft. Det giver et særdeles pålideligt og langtidsholdbart produkt, som du kan stole på i årtier efter installation. Med 10 års leveringsgaranti efter produktionsophør er det altid muligt at reparere et Siedle-anlæg, når mindre dele trænger til udskiftning efter mange års brug.

Vi forhandler og demonstrerer i Viby
Hos Larsen Installation er vi stolte af at være Siedle Studio-partner, hvilket indebærer, at vi demonstrerer og forhandler Siedles omfattende produktportefølje i vores lokaler i Viby. Vores medarbejdere er uddannede i Siedles produkter og er dermed parate til at yde faglig kompetent rådgivning.

Kontakt os og book en fremvisning, så vi sammen kan gennemgå mulighederne for jeres projekt.

Ring: +45 8743 0660 eller send email: info@larseninstallation.dk.